Persones especials
Els arrugats, i tots els productes d’El Rosal, a Tàrrega, són especialment bons. Un dels secrets: que mantenen viva la tradició artesana. Des del 1920 que fan galetes una a una, de manera artesanal, fetes a mà. Un procés lent, meticulós.
Un altre secret: només ingredients de proximitat i de primera qualitat. Res d’aditius, conservants o colorants.
Però encara n’hi ha més. Les mans que fan aquestes galetes són les mans de persones especials. Com el Lluís, un treballador de El Rosal que intentava fer neules però no li sortien, i les arrugava i les anava amuntegant a les safates. Aquelles galetes arrugades, teòricament imperfectes, agradaven molt a la gent de l’obrador que sovint se les menjava. Fins que un dia la responsable va pensar que si agradaven tant potser es podrien vendre a la botiga. Després, afegint-hi una boníssima cobertura de xocolata les van fer encara més bones.
Així va ser com d’un petit fracàs d’en Lluís en va sorgir un gran èxit: l’arrugat. Una galeta que actualment és el 70% de la producció de l’obrador El Rosal.
Els usuaris subscrits poden deixar comentaris.
Vols subscriure't a Proper?