Biolord, pomes de muntanya
Has de provar aquestes pomes. Són gustoses, dolces, cruixents. Si caus en la temptació, voldràs saber quan i on les podràs trobar. La temporada comença a finals de l’estiu. I són de muntanya, de la Vall del Lord, al Solsonès.
L’experiència ens demostra que estem tastant un producte clarament diferent. Poc a veure amb les pomes de producció convencional a què estem acostumats, i que a casa nostra ens arriben principalment de la plana de Lleida.
Espectacularment bones, diuen el seus productors. No enganyen. Molt i molt gust. Alguns adjectius: dolces, sucoses… Els entesos parlen de “crocanticitat”, aquesta característica que fa que facin “croc” quan els claves queixalada.
Podríem dir que són pomes com les d’abans… si no fos que, fa tant de temps que no se’n feien, d’aquestes pomes, que ni les tenim ja a la nostra memòria.
Els usuaris subscrits poden deixar comentaris.
Vols subscriure't a Proper?