Gastropirineus
Gastropirineus pretén continuar mostrant les excel·lències gastronòmiques i agroalimentàries dels Pirineus.
GASTROPIRINEUS Vall de Núria 2022
GUARDA’T LES DATES!!!
Setena EDICIÓ DEL GASTROPIRINEUS 2022
A La Vall de Núria SERÀ EL 2 I 3 de maig.
Consulta els detalls de la programació per aquest 2022.
L’edició anterior es va poder seguir online pel canal de YouTube de Gastroevents online
Sessions de cuina en directe i més de 20 cuiners i experts del sector enogastronòmic difondran àmpliament la cuina de muntanya
Dos dies de programació intensa que permetran aprofundir en els productes, els cuiners, els artesans i tots els professionals del món de la gastronomia de la zona de muntanya
Un amplíssim programa que aconseguirà reunir professionals d’arreu del territori català. Professionals provinents de 8 comarques catalanes i del país veí, Andorra
Sopar amb estrelles a càrrec de 4 restaurants amb estrella Michelin.
Gastronomia i productes de muntanya
Gastropirineus són les Jornades de cuina de referència quan parlem de gastronomia i productes de muntanya, neix el 2016 amb l’objectiu de donar a conèixer la cuina i el producte de les zones de muntanya, per posar amb valor la cuina tradicional i autòctona dels Pirineus, elaborada amb productes de cadascuna de les seves comarques, i a les cuineres i cuiners que mantenen aquest patrimoni gastronòmic que dóna identitat al territori.
Des del seu inici es planteja com una trobada professional itinerant que any rere any recorre les diverses comarques dels Pirineus apropant-se al públic de cada indret i facilitant així la participació de professionals i de públic aficionat.
Les jornades s’han celebrat en els següent municipis:
- 2016 Seu d’Urgell
- 2017 Alp i Puigcerdà
- 2018 Berga
- 2019 Vall de Núria
- 2020 Puigcerdà
Durant les 5 edicions de les jornades més d’un centenar de cuiners, cuineres, pastissers i sumillers han desfilat pels fogons de GastroPirineus, generant un gran cercle de professionals, els quals ens segueixen acompanyant a totes les cites i donen suport a aquest projecte que va creixent i es va consolidant edició rera edició.