Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat
Coneixes els productes típics de Montserrat? Mató de Marganell, tomàquet rosa, aromes de Montserrat, embotit del Bruc, dolços de Collbató…Vine a la Fira de la Coca i el Mató de Monistrol a assaborir-los!
Es tracta de l’esdeveniment gastronòmic més important del territori Montserratí.
El visitant pot conèixer i tastar la qualitat de la gastronomia del Montserrat i els seu productes autòctons. Mató de Montserrat, les Coques de Monistrol, el Cigró de Vilamarichs, el Tomàquet rosa de Montserrat, l’Oli de Collbató i El Bruc…
Programa de l’edició 2023 de la Fira del Mató de Monistrol
Les parades estan obertes entre les 10 i les 20 h dissabte, i entre les 10 i les 19 h diumenge.
No us perdeu la gran quantitat de novetats d’aquesta edició.
- zona de degustació de vins de la D.O. Pla de Bages,
- zona de relax amb dj,
- zona Matonets per als més petits,
- recorreguts amb cotxe de cavalls,
- tallers en directe, show cookings,
- servei de bus gratuït, música en directe, zona d’atraccions, etc…
Paradistes que hi podrem trobar
Entre da’ltres, uns quants formatgers de Marganell, amb el tradicional Mató de Montserrat:
La coca de Monistrol
La Fira de la Coca i el Mató s’ha especialitzat en productes gastronòmics que són signe d’identitat del territori. Com el conegut mató de Montserrat elaborat al municipi de Marganell i les coques artesanes de Monistrol de Montserrat.
Els artesans flequers i pastissers monistrolencs (Fleca Alavedra, Fleca Cal Barquet i Pastisseria Cal Nando) ens presenten a la fira: LA COCA DE MONISTROL, una combinació de dues de les coques més apreciades a la vila: la coca de mató i la coca de xocolata.
El mató de Montserrat
Els matonaires de Can Florí ens porten a la fira el MATÓ DE CAFÈ, una proposta diferent al mató tradicional que cal tastar.
La fira del mató, un referent per la gent de Monistrol
Finament, si voleu veure l’ambient que hi ha els dies d’aquesta fira, mireu la notícia a Canal Taronja, de l’any 2019: