Mas Corcó, pagesos i forners
Pa de farines ecològiques
“Oferim pa fet honestament i amb molt d’amor de les nostres farines ecològiques provinents dels nostres blats antics”
Un pagès i un forner s’han unit i constituït en cooperativa. El pagès, Manel Macià i el forner Ivan Hernández.,
Aquest és un projecte que ve de lluny explica l’Ivan, ell és llicenciat en Filosofia, va treballar com a docent a Catalunya i a França, paral·lelament es va formar a l’École Française de Boulangerie et Pâtisserie d’Aurillac, i també va treballar a Anglaterra en una empresa orgànica de referència del país.
Els podeu trobar empaquetant el pa, les coques, i la brioxeria per portar a alguna fira de productes de proximitat. Les últimes foccacies estaven sortint del forn, totes les safates i prestatgeries amb els pans de les diferents varietats, acabats de fer, han pastat al matí, altres safates esperen el seu torn. Deliciosos croissants elaborats només amb mantega pura que fan portar de França expressament per la gran qualitat. Molta feina ta l’obrador, contents, enfeinats i la satisfacció que dóna saber que estàs fent una feina ben feta amb els millors productes i amb tots els elements perquè tot surti bé.
Més informació, al blog de Cuina Cinc.