Ca l’Amador, l’alegria vital de Josa que s’encomana
Restaurant Ca l’Amador, gestionat des de l’any 2000 per Diego Alías (Cuiner de l’Any 2015 a Catalunya). Ocupa una casa de propietat familiar al bell mig de la petita població de Josa del Cadí. En un solitari espai natural de muntanya situat a la vessant sud del massís del Cadí.
El primer cop que s’arriba per la carretera des de Gósol i es divisa des de lluny la petita població de Josa del Cadí, situada entre muntanyes i enmig del no res, costa imaginar que en aquell petit grup de cases damunt d’un turó pugui haver un restaurant gastronòmic. Doncs sí, això és exactament el que hi ha, i alguna cosa més.
En aquesta casa s’ofereix una cuina d’autor fresca i directa que, lluny del to més rústic de la cuina clàssica i tradicional de muntanya i també dels deliris superflus i estridències de la cuina més moderna, sorprèn per la seva naturalitat, qualitat, i bona definició. En Diego ofereix un reguitzell de plats molt ben executats, magníficament combinats i sempre saborosos que creen addicció i semblen delectar els seus múltiples seguidors (sí, està lluny i apartat però cal reservar amb temps pel cap de setmana si us voleu assegurar una taula) entre els que ja ens hi comptem
Els usuaris subscrits poden deixar comentaris.
Vols subscriure't a Proper?